Project Description

Kölsches Buffet

Kölsche Tapas

Brutkörv met Kräuter- un Tomatebotter
Andiveschlot met Speckmöbbelche un Kräuter-Rohm-Dressing
Eichblatt met Hipp-Kis un Baumnoss
Ääpelschlot met Appel un Radiesche
Flönzspeeß met Senfzaus
Frikadellcher met kölschem Mostert
kleene Schnetzelchen vun dä Höhner
kleene Rievkoche met Rhingsalm
*****

Jet Wärmes

Röngsroulade met rudem Kappes un Ääpel
Speeßbrode met Öllig un Gratin
Döppekooche met Brod- un Mettwööschche, dobei Appelkompott
fing Gemös met holländisch Zauß
*****

Jet Söß för donoh

„Ich ben söß, treck mich erus!“ (Tiramisu im Glas)
„en unanständisch Fisternöllche“ (Mousse au chocolat mit Himbeeren)
Puddeling met Schabausfahn un Schokelad (Herrencreme mit Rum)